Nyt ei ole enää epäilystä siitä, olenko kuumeessa vai enkö. Täällä sitä ollaan, sängyn ja sohvan pohjalla vuorotellen. Vääntäydyin ylös joskus neljän aikaan kun M pakotti syömään! Ei hitto.. Tuli aika karmaiseva olo..
Tiina on nyt englannin uusinnassa ja tuo sen jälkeen mulle mun koulukirjat koulun kaapista, jonne ne jätin ennen loman alkua, kun en jaksanut niitä lähteä äidille kantamaan. Ajattelin, että on kuitenkin parempi, että ne on täällä kotona jos kunto menee vielä siihen suuntaan, että joudun skippaamaan huomennakin koulun. Toivottavasti en, jään jälkeen muuten, koska en kuitenkaan ala tekemään kotona mitään!

Eilen päätin, etten kirjoita lauantaista mitään kunnollista mutta nyt on pakko kyllä rikkoa oma päätös..
Hm. Tiina oli kertonut lauantaista kavereille ja siis toki, oisin mäkin sanonut, että mielijohteesta otettiin keittoo. Mutta nyt kun on ite kotona, eikä tiedä mitä siel on puhuttu, niin ottaa päähän. Ei Tiina varmaankaan mitään ole sanonut sellaista, jonka mua tulis hermostuttaa, eikä varmaan kukaan muukaan, mutta vainoharhat iskee. Ja vielä kun sain jotain viestiä ensin tyyliin "kuulin viskiepisodista - - hehe" ja sit myöhemmin jotain "Tiinahan se viskisieppo on" (ei pidä paikkaansa) ja "ei kukaan sua moralisoi".
Mitä kukaan ketään moralisoi? Ei me nyt Tiinan kanssa olla ainoita, jotka välillä vähän maistelee. Moralisois jokainen vain itseään jatkossakin, kiitos.
Lisäksi, jos on aivan pakko musta ja Tiinasta nyt pistää jompi kumpi syyniin, ottaa ja moralisoida ja oikeen pistää syntipukiksi niin kyllä se sitten minä olen. Vinguin, että 'juodaan juodaan joo, jooko' ja kitisin ja maanittelin Tiinaa noutamaan Tapiopullo meiltä kanssani ennen sen tädille menoa. Vaadin myös viinin, etsimme yhdessä Tiinan tädin viinat ja päätimme, että niistä otetaan, mutta mitään pulloa ei juoda tyhjäksi.

PELASTAKAA KINOPALATSI