Oltiin Elinalla tänään kun tytöllä oli eilen syntymäpäivät. Kahvia, juorua ja liikaa ruokaa! Ah ole turvonnut kuin sika pienenä, onneksi vaihdoimme puolivälissä kaikki naposteltavat veteen. Helpotti hieman! Oli kivaa pitkästä aikaa nelisteen.

Hirveä koti-ikävä. Tahdon vaan äidille, sohvalle makaan ja lattialle dataan. Mitään muuta ei tarvis. Sinne vaan.. ah. Ja aion suunnitelmani toteuttaa! Jään ensiviikon Kiviä taskussa - teatterin jälkeen kotiin, sovin jo äidin kanssa ja Kari tulee hakemaan. Ihanaa! Sitten voin mennä vaikka helsingin hulluille päiville jes! jes jes. Täytynee soitella vähän kavereille ja sitten voin nähdä ah niin kaikki ihanat.
En oikein käsitä mistä tämä koti-ikävä on nyt alkanut tulla, kun viime vuonna oli niin hassua, ei yhtään tehnyt joskus mieli mennä kotiin ja kun junalla meni niin tikkurilassa alkoi jo ahdistaa ja kaikkea, mutta nyt vaan hinguttaa mennä! Eilenkin itkin kun en päässyt...

Miia muuten pääsi inssistä ekalla kerralla läpi, samoin teoriakokeesta. Hyvä tyttö! Nyt sain kuskin.

Ps. eikö noiden yläkulman google mainosten pitäisi liittyä jotenkin teksteihini tai jotenkin valikoitua jonkun sivun sisällön mukaan? näin olen ymmärtänyt..?
Siinä kuitenkin mainostetaan tässä kirjoitushetkelläni mm nimellä HullutKoirat. Repesin.