Muahahaa, tuli äsken (ainakin omastamielestä) tosi hassujuttu mieleen. Vähän ehkä tilanteeseen sidottu, mut mikä siinä! Älkää naurako kuivat parsat, jos ei naurata.
Ite olin taas ihan käppyrässä!
Merkinnässä aikasemmin kirjoitin Kari Korhosesta ja jumalasta sun muista. Serkun kanssa sielä hääreissulla tuli jotain puhetta niistä päihdepäivistä ja serkku sitten toteamaan ihan vakavana, että niin, se Kari Korhonenhan kääntää Aku Ankkaa. Olin sillee täh?! Et ei, en usko. Ja sit vaa revettiin!
"No aattelinki, et mitä sä hourailet!"

Sekalaiset tuntemukset:
En tiedä miten yhtäkkiä ihan ahdistuin ja väsyin. Olin kokopäivän, jopa tutorkoulutuksen mielenterveystunnin ajan ihan pirteä ja iloinen ja sellainen normaali itseni. Nyt tässä sitä ollaan sitten, ihan väsyneenä ja kurjistuneena. Nää tyhmät mielialat tykkää selkeesti hypellä oksalta toiselle ku pahaiset oravat, ottaa päähän. Pitäis saada jotain aikasekskin, ni en usko.

Lisäksi M joutuu kutsumaan talomme pahaisimman ja kuvottavimman ämmän synttäreilleen, koska M:n veli oli möläytelly niistä ja ämmä tuli sitte mummolle selittään, että kun ei se M ole minua kutsunut ja blablablaa.

Nainen - ehkä siihen on syy ettet saanut kutsua?!?!

Lisäys myöhemmin: (klo 15.02)
Popitan täällä jotain Benny Benassia! Joku raja pitäis tuntea, mutten jaksa! Vaihdan kohta Güntheriin ja haaveilen Ruotsista. Ihanaihanaihana!