Me oltiin tänään äidin kanssa menossa Hietsun kirppikselle roskiamme myymään, mutta sielä oli KAIKKI pöydät jo varattu etukäteen! Hämmästyttävää. Päädyimme sitten Helsinki - Espoo - Vantaa sightseeing-reissulle, kun äiti ei osaa oikein ajaa suoraan minnekään.
Kiertelimme kamojemme kanssa tyyliin:
"Eikös sielä ja sielä ollut joskus joku kirppis...??"
"JOO! Mäki muistan, käytiin sielä joskus kun olin kahdeksan!"

"Mennäänkö katsastaan se Jättikirppis?"
"Sehän on auki vaan sunnuntaisin!!?"
"Jos tänään ois vaikka joku poikkeustapaus...?"

Eipä ollut poikkeustapausta eikä vanhaa kirppistä, jouduimme nöyrtymään ja tuomaan roinat takaisin varastoon. Minun täytyy kyllä pelastaa sieltä pikimmiten Olga-tädin virkkaama sängynpäällinen! Suomalaista arvokasta käsityötä - hinta 6euroa. Äidillä menee joskus vähän alakanttiin..

Tsuppaduida, osaatko uida - - lallalaa!
Huomenna lentokoneella rannoille, mennään äidin kanssa siis juhlimaan nuorisorannoille Bulgariaan! Hilarious - med min mamma!
Jännittää melkolailla, nyt kun sitä on jo ehtinyt ajattelemaan! Epäonnistuneen itserusketuksen tukemana porhalletaan turistipyhättöön kittaamaan paikallista Sangriaa (en tosiaan tiedä onko sielä paikallista juomaa, mutta Sangria on jotain kaunista), nauttimaan polttavan kuumasta rantahiekasta ja kuumottavasta auringosta, sukeltelemaan suolaveteen ja varpaita huljuttelemaan hotellin altaalle. Kuulostaa oikein hyvältä lökölomalta, jonka jälkeen on aika palata ruotuun ja valmistautua syksyllä kohdalleni osuviin haasteisiin! Aion siis kuntoilla ahkerasti ja vähentää karsua!

Minun piti tehdä tästä vain sellainen "And off we go to Bulgaria ->"-tyyppinen merkintä, mutta ilmeisesti jaarittelu kuuluu enemmän tapoihini.

GLORIOUS SUMMER!