Päivä:

Tein..no en mitään oikeastaan. Pesin muutaman perunan ja söin sitten äidin töistä tuomia täytettyjä paprikoita. Ruistoast on parempaa kuin vaalea paahtoleipä, mutta mummo on kuulemma niin kyllästynyt ettei tahdo ostaa niitä. Se ei oo syöny niitä ehkä joku vuoteen!

Sähköpostiyllätys:

Oho, sain sähköpostia yhdeltä irlantilaiskaveripojalta josta en ollut kuullut hänestäkään joulun jälkeen mitään. Hänellä sekä hänen saksalaistyttöystävällään Theresalla sujuu hyvin, poika vietti juuri lomaviikon tytön luona Saksassa ja tyttö oli joululomallaan Irlannissa. Pääsiäisenä seuraavan kerran. Ihanaahan se on, mutta miettikää nyt miten kallista! Ei ne halpalennotkaan niin kovin halpoja ole. Pojallakaan ei ole oikeastaan mitään tuloja enkä usko että vanhemmat maksaa tämmösiä, kun eivät pojalle suostu omaan huoneeseen nettiäkään kustantamaan.

Toivottavasti kateus ei ehtinyt pahasti paistaa läpi tuosta edellisestä kappaleesta! Yritin lopettaa ajoissa...

Jotain ihan muuta:

Olemme lähdössä ihanan uusperheemme kesken elokuviin ja koska päivällä pesin lähestulkoon kaikki mukaanottamani vaatteet, lähden ulos kylmään hameella ja rumalla vanhalla paidalla. Voi yök. Paidan jouduin ottamaan vanhasta vaatekaapistani, eikä se edes enää tuoksu minulle vaan haisee kaapille.. Ei yhtään kivaa tälläinen, mutta onneksi leffassa on aina pimeää ja voinhan hakeutua esimerkiksi äidin ja K:n väliin istumaan! Hahaa, kukaan ei näe minua! Muahahaa! Joo.