Aikaeroja?
Huiiih, aika ja päivät vilahtelee tuhatta ja sataa kun ei oikeastaan ole mitään tekemistä. Eilen illalla löysin itseni sohvalta katselemasta televisiota ja omatuntoni alkoi soimata "Siinä vaan köllöttelet vaikka läksyt on tekemättä!" En ole ihan vielä hahmottanut olevani lomalla. Tähän totutteluun menee aina hetki aikaa ja sama aika vierähtää sitten syksyllä kouluun palatessa, kun ei meinaa käsittää loman loppuneen!
Jotain aikaerojakin on huomattavissa, sillä kukun illalla pidempään kuin normaalisti ja heräilen autuaana puolenpäivän jälkeen!
Eilen venähti oikein mukavasti taas puoli kahteen, enkä edes silmiäni avannut siinä unen välissä. Nukahdin joskus ennen yhtä yöllä ja heräsin kun mummo tuli takaisin kaupungilta kello 13.30! Huuh.
Sattuneista syistä minut herätettiin tänään jo yhdeltätoista..

Italia:
Elina on Italiassa, voi tätä kateuden määrää! Tänään, ehkä Italia-kateutta lievittääkseni, vein mummon Benettonille. Sain paidan, ah! Paita oli lohdutuksena siitä, että en saakkaan tulla Tampereelle Joensuussa käytyäni, vaan pitää jäädä äidille ja tulla juhannuksena suoraan mökille.
Argh, olen siitä edelleen vähän käärmeissäni, koska tuo tapahtuu vain siksi, että mummo ei tahdo jättää ruokarahaa. Luulen, että siinä on vähän muitakin syitä, mutta niitähän minulle ei tietenkään kerrota. Suojellaan ja uskotellaan, pitävät typerinä minua, mutta sama se, voin kai hengailla äidilläkin, vaikkei sielä oikein kavereitakaan enää ole, kun yhteydenpito on katkennut aika pahasti.

Kirjasto:
Olen lukenut paljon. Harmikseni menetin kirjaston lainaoikeudet kun on jäänyt vähän palauttelematta. Tämä kaikki lähinnä Tiinan takia, koska olen kirjastoon velkaa 8.30euroa ja Tiina niistä 7e. Tiedän kyllä, ettei kirjastonkirjoja saisi lainailla kavereille eteenpäin ja näin, mutta se oli historian projektia varten! Niin juuri sitä katastrofaalista historian esitelmää, jota teimme näihin aikoihin.