Eilen:
Lähdin aamupäivällä vanhan koulukaverini kanssa kauppoja kiertämään, ja mikäs siinä, oli kiva nähdä kun viime kerrasta on jo tovi vierähtänyt, ja viettää aikaa kivan tytön kanssa.
Lopun iltapäivän en sitten tehnytkään yhtään mitään ja yöllä katsoin ostamani Tuulen Viemään tietokoneen näytöltä, kun äidillä ei - vieläkään - ole DVD-soitinta. Tuulen Viemää oli pidempi kuin ajattelin ja yö venähti puoli neljään.

Tänään:
Tallustelin ulkona jo puoli kymmenen, kun lähdin kaveriani Miiaa katselemaan. Oli niin ihanaa jutella pitkästä pitkästä aikaa pitkään! Sain nähdä myös kaikkia ihania valokuvia Miian australiantutuista ja nyt on hauskempi kuunnella juttuja niistä ihmisistä, kun tietää ulkonäön. Katselimme myös kaverin sukellusvideon, joka oli ehkä parasta viihdettä. Miia oli kokoajan ihan avuttoman näkönen, kädet supermiesasennossa se liihotti sielä kalojen seassa ja esitteli "Kalojen koti, terveisiä Australiasta"-kylttiä! Miia lupasi viedä mut joskus Australiaan tapaamaan sen kavereita ja sukeltelemaan kalojen kotiin - odotan innolla!!
Äsken palasin kaupasta ostamasta hygieniaa matkaa varten!

Testaa millainen on täydellinen miehesi!