Kulttuuria:
Olin Tampereen Taidemuseon Akseli ja nuori suomi-näyttelyn avajaisissa tänäiltana ja oi kyllä, hieno se oli! Tosi kaunista - kuten vanha taide usein tuppaa olemaan! Galleen-Kallela on kyllä ihan oikeasti mielettömän upean elämäntyön tehnyt. Arvostan suuresti.
Näyttely on museossa lokakuun alkuun saakka, sitten se siirtyy hollantiin hieman erilaisena. Suosittelen käyntiä sielä! Ettette turhaan jäisi paitsi siitä upeudesta!
Hurmos!

Jotain ihan muuta...
Höh, minulla piti olla kuntosaliohjaus ja oman ohjelman teko tänään, mutta kappas kappas - ei ollutkaan! Aika oli varattu ihan väärin, herralla, jonka minua piti ohjeistaa, ei ollut edes tarkoitus olla työpäivää tänään.
Aika siirtyi keskiviikolla ja ohjaajan sukupuolikin vaihtui - mince!
Hiukka omituista, mutta samapa se, saan nyt käyttää ihan oikeasti aikaa tavotteideni määrittämiseen ja itseni kuulosteluun.

Hmmh, kävin tänään noutamassa tutorkirjeeni, nolo. Se oli roikkunut ilmotustaululla jonkun viikon jo, mutta kun en saanut aikaiseksi. Toki sain heti Elinalta mukavaa kommenttia - "Aktiivinen tutor!!" thanks babe.

Söin suklaata, en kuulkaas tykkää niistä Fazerin uusista kääreistä. Karl Fazer ja rumia väriyhdistelmiä!
Nyt menen kokeilemaan uusia kasvonaamioitani, jotka tilasin aikaa sitten Oriflamelta, mutta jotka vasta eilen sain, kun mummon ystävä joka niitä välittää, sairastui vakavasti ja on huonona edelleen.