Eilinen oli humps vaan ohi. Koulupäivä tietysti pitkäveteinen ja näin, mutta koulun jälkeen oli kaikkea hubaa, mm. teatteri! Oli aika hauskaa ja kivaa.

Tänään on taasen ollut mukava päivä. Olen kyllä pulmissa päänahkani kanssa, kun se kertoo nyt olevansa hieman huonossa kunnossa. Kutiava ja kurja. En tiedä mitä tehdä!! Myös hiukseni ovat tänään roikkuneet kaikkialla muualla paitsi päässäni. Paidan hihoissa, selässä, olkapäillä, laukussa... voisin jatkaa vielä!

BB:ssä tapahtuu kummia. Tulistuin kun sain aamulla pikaisen viestin "Mika poistettiin talosta!" koska ajattelin että ok, itse isoveli on taas pannut tuulemaan, mutta luin nyt jutun netistä ja kävi ilmi, että se on poliisitutkimuksen vuoksi ulkona. Siis tottakai on fiksumpaa, että se saa hoidettua sen asian eikä siitä tuu mitään seuraamuksia. Hiton Sorella, poistakaa se sieltä kans! Toivon, että ne ottaa sinne jonku uuden pojan sunnuntaina, tai jotain, tai ei vaikka nimeis nyt ketään tai jotain.. Hirveesti porukkaa tippuu ja vaihtuu ja yöh. Oon ihan tyrmistynyt, viime vuoden bb oli rauhaisa! Perttu on ihan rakkaus, en käsitä, ja Antti!