Äiti oli täällä alkuviikon ja lähti nyt tänään mökille papan seuraksi. Mummo tulee kotiin lauantaina ja siihen saakka olen sitten ypö yksin. Tai no en ole, perjantaina tänne tulee ainakin joku. En vielä tiedä tarkkaan että kuka, mutta joku on tulossa. Vaihtoehtoja on.

Kuinka energinen olet?
Trendi kolahti luukusta tänään ja alkoi kauhistuttaa. Lehdessä on juttu Älä väsy jonka osana on yksitoista kysymystä otsikolla Kuinka energinen olet. Noh, vastailin sitten kyllä kyllä kyllä ja laskin pisteitäni. Sain yhdeksän. Luin "tulokseni": 7-10 pistettä Ihme, että jaksoit vastata kysymyksiin! Selvitä asiat, jotka uuvuttavat sinua ja muuta elintapojasi.
Kohtuullisen tylyä. En voinut ottaa tätä pikaista testiä täysin tosissani, vaikka tiedostinkin väsymykseni. Aloin kuitenkin lueskella viime aikaisia merkintöjäni ja muutenkin muistella vähän tapahtumia. Olen ollut uuvuksissa ja turhautunut, väsynyt, kärttyinen, ahdistunut ja tylsä. Eikä ole ollut yhtään kivaa.

Nyt on ihan oikeasti aika tehdä jotain asialle! 7 kohtaa, pystyn siihen.
Ensimmäisenä parannuskeinona otan nesteen lisäyksen, juon liian vähän.
Toisena hemmottelen itseäni hieman kasvohoidolla, josta tulee parempi olo, sillä olen ollut epävarma ihoni kanssa nyt viitisen vuotta.
Kolmantena aion nukkua huomattavasti enemmän, varsinkin päiväunet aion kalenteriini mahduttaa.
Neljäntenä ulkoilua. Olen ihan sisäihminen, typerää!
Viidentenä aion kuunnella enemmän itseäni ja pyrkiä olemaan välittämättä muista.
Kuudentena lisätä liikuntaa ja oppia nauttimaan siitä nykyistä enemmän.
Seitsemänneksi voisin laittaa vaikka hymyilyn. Hymyile enemmän!