Yö:

Sanoisin että kokemus oli pelkästään positiivinen. Hieman nolo ja sitäkin huvittavanpi, mutta kirjan sain ja olen tyytyväinen. Paitaa en, mutta ei haittaa.
Jonottajia ei ollut ihan hirveästi kamalasti, mutta kuitenkin jonkun verran, kert oli ite 51 ja jälkeen oli vielä monia.

Käytiin vielä hakemassa mäkistä kaakaot (täytynee uudelleenvirittää McDonalds boikottini. Alkaen tästä hetkestä!) ja sitten odottelin hetken taksia. Luksusta kuljeskella taksilla, en tod oo tottunu sellaseen!
Taksisetä oli ihana vanhahko mies, joka huolehti tästä neidistä.
Kun sanoin, minne mennään ja lisäsin vielä, että mummo on varmaan jo ihan huolissaan, niin setä vastasi "Voi, no mutta hienoa, että joku huolehtii tuollaisesta neidistä." ja hymyili ystävällisesti.
Kotipihassa se vielä kysyi, että maistuiko kaakao. Maistuihan se, sanoin minä.

Tänään:

Koulussa meni mukavasti, tänään oli pulkkailua. Pyhäjärvellä päin! Hauskaa, kert en oo pitkään aikaan sitäkään tehny. Kävelimme myös jäällä, tosi nätti sää. Vähän harmitti, kun kameraa ei tullut mukaan..

Oli historiallista, minulla oli kaikki läksyt tehtyinä loppuun saakka! Oli mukava, kun tiesi, että millään tunnilla ei tarvitse huolia siitä, näkyykö ihan läpi, että on jääny tekemättä.

Kemiassa oli labratyöskentelyä. wow!
Sain syyhyn (vainoharhainenko?) ja olin 100 varma, että naamassani on sekaisin suolahappoa sun muuta.
Kas kummaa, kirvely ja kutina lakkasivat sillä sekunnilla, kun astuin pois labrasta ja pesin käteni. Huoah.

Palaan nyt Puoliverisen prinssin pariin ja naatiskelen vielä hetken. Juon samalla myös Finrexiniä - oi autuutta....