Hehahhahaaahhhaaa. Eilinen oli aika ihana, äijäsali-treenausta ja jammailua. Sit nukketeatteri (joka kylläkin kusi aika pahasti) ja heha. Emmätiedä, hirmu kivaa!
Sit tänään viel jotenki hauskempaa. En ole varma, että johtuuko tämä vain siitä, että eräiden ihmisten seurassa oma elämäntilanne on näytettävä hieman paremmassa valossa, sillä eräät henkilöt saavat sairasta tyydytystä siitä, että joillain menee vähän heikommin. Sitä kihinää ja kihelmöintiä joka eräiden henkilöiden sisässä alkaa heti säihkyä kun eräille toteaa 'vituttaa' ei kukaan jaksa katsoa. EI KUKAAN.
Joka tapauksessa, johtui sitten valheellisesta käytöksestä tai muusta sen sellaisesta, elämäni tuntuu tosi mukavalta ja lempeältä. Mummokin lähti lappiin, olen vapaa taas hetken!

Huomisellekin sain kehiteltyä mieluisaa aktiviteettiä, shoppailua! Pitää ostaa serkulle syntymäpäivälahja. Minulla ei vielä ole aavistustakaan mitä aion hankkia, mutta jotain kätevää ja hauskaa pitäisi löytää. Serkulla tulee ikää 10 tai 11, en muista. Ja hän on poika. Vaikea homma siis tulee olemaan..

Hehhehehee. Hehe!

Ainiin, kokeet eivät ole menneet ihan putkeen ja olen alkanut päästä taas lintsailun makuun. äsh, joku koulu.