Lintsaan taas.
Pitäisi varmaan melkein tehdä jo kategoria LINTSAUS, kerta en millään jaksa koulussa. Olen aina lusmuamassa, ainakin omasta mielestäni! Ei kai tätä kerran viikossa yks kaksoistunti lintsausta nyt hirveäksi meiningiksi voi kutsua, mutta se on mulle itselle hirmu turhauttavaa. En kuitenkaan palauttele mitään poissaolokirjoja sun muita, kun en saa niihin nimiäkään mistään. En ole edes kirjoittanut ylös poissaolojani.. Just.

Eilen oltiin vanhusten kanssa Litmasilla. Heh. Mut oli oikeesti aika hauskaa, sillei.. Ne yritti tietysti isovanhempimaiseen tapaansa parittaa kavereidensa lastenlapsia omilleen. Ja myös mun kavereita, jotka onnekseen ovat vielä autuaan tietämättömiä.
Mummon mielestä oli hirveän hauska idea lähettää mut, Tiina, Eeva ja Elina Litmasen vaarin ja hänen lapsenlapsensa Rikun sekä tämän kavereiden kanssa kalaretkelle. Virvelöimään.

Menen nyt ostamaan vähän kasvojenpesuaineita ja voiteita, koska ne ovat kuulemma nyt ainoat asiat joihin saat rahaasi tässä kuussa käyttää! Kiitti vaan v*tusti.