Tarkoitukseni oli kirjoittaa matkastamme heti maanantaina, mutta mummon netti hajosi ukkosen jälkeen, eikä toimi vieläkään! Olen nyt K:n luona. Muuten olisin äidin koneella, mutta muutimme torstaina, eikä netti toimi vielä sieläkään. Jouduimme nimittäin vaihtamaan DNA:sta pois, kun heillä ei ollut verkkoa sillä alueella ja taloyhtiössäkin on Elisan internet. Sielä ollaan siis myös katkolla!

Matka:

Sunnuntaina 16.7 lähdimme aamulla aikaisin. "Saavuimme joskus 12 aikoihin, mutta saimme huoneen vasta kahden jälkeen. Luggage-boy osasi suomeakin ja hän esitteli meille auliisti taitojaan kantaessaan kassimme huoneeseen. "Nyt nukkumaan!" hän sanoi avatessaan oveamme. Ei paha! Äiti makaa reporankana sängyllä. Sille otti tosi koville aulassa ruikuttanut ranskalainen sutenöörismies. Lähdemme kohta tervetulotilaisuuteen - jippii...."

Maanantaina 17.7 äiti kävi vesijumpassa ja jäin lukkoon vessaan. "P:n tuli tarve naistenhuoneeseen. Siellä neito olikin pienessä pulassa, mutta onneksi paikallinen 'prinssi' pelasti hänet sieltä ja halaili lohdutukseksi." Arvatkaa vaan olinko hädässä??! Jäin sinne likaiseen vessaan jumiin ja pulaannuin, sain palkinnoksi "CALM DOWN!" huudon ja lohdutukseksi halauksia.

Tiistaina 18.7  kävin kampaajalla ja bingossa. "Istuimme hotellin terassilla bingosta nauttien, kun äiti päätti olla mielestään todella nokkela. Ensimmäisen siemauksensa Mr. Lovesta nautittuaan hän päätti odottaa kunnes olen itse juonut omani lähes loppuun. Sitten se vaihtoi laseja. En tietenkään huomannut!"

Keskiviikkona 19.7 erehdyimme lähtemään aurinkomatkojen retkelle Burgasiin. "Kävimme Burgasin retkellä ja viininmaistajaisissa. Viinit oli melko surkeita äidin mielestä. Matkaseuramme oli täysin omaa luokkaansa; meikit venäjältä, kolttu jotain aivan kamalaa. Lisää vain vaaleanpunainen stetson ja jo on muilla naurussa pitelemistä!"

Torstaina 20.7 menimme alistuneina Maalaismarkkinat retkelle. "Eilispäiväinen seura vainoaa meitä!" Illalla jalalleni kakkasi merilokki, olivat muuten tajuttoman isoja.

Perjantaina 21.7 äiti alkoi muistuttaa sävyltään jotain ravun ja tulipunaruusun välimaastosta. "Heräsimme pikku nokosiltamme (4h+) kahdeksan aikoihin, emmekä ole nyt varmoja jaksammeko lähteä mihinkään." "Petyin, kun en saanutkaan kalakeittoa, vaan jouduin tyytymään kamalaan omelettiin."

Lauantaina 22.7 meitä ei enää huvittanut ottaa aurinkoa. "Kävimme lounaalla; äidille mineraalivesi ja ranskalaiset juustolla, minulle piña colada ja hunajapannukakku."

Sunnuntai 23.7 tulimme kotiin. "Bussi oli aivan liian aikaisessa (n. 10min) ja olimme tietysti viimeiset. Äidilläkin jäi tomaatit ostamatta!"