Olen ollut kiireinen. Tai muuten vaan kykenemätön avaamaan konetta.

Maanantai
Olin äidin kanssa käymässä sen kuntosalilla, vierailijana. Kävimme salilla ja kahdessa jumpassa. Oli ihan leppoisaa!
Sitten menimme IKEAan, ohhhoh. Haimme sieltä onneksi vain nopeasti kaksi peitettä sohvillemme, koiran takia katsokaas. Kävimme myös Gigantissa ja äiti osti K:lle puhelimen.

Tiistai
Heräsin 14.48 ja oli päänsärky. Särky jatkui koko päivän. Illalla käväisin ulkona koiran kanssa. Menimme kauppaan ostamaan perunoita ja matkalla näin Tian nopeasti.

Keskiviikko (eli eilinen)
Olin Miian kanssa Helsingissä shoppaa koko päivän. Kävimme myös elokuvissa katsomassa Jadesoturin, joka oli hyvä. (Varsin hyvä jos ajatteli että se oli ensimmäinen suomalainen kung fu leffa.) Juoni oli kanssa mielenkiintoinen, suosittelen oikeasti.
Ostin eilen kaksi paitaa, hiuspannan, mustikkapiirakkapirtelön, karkkia ja äidille kolmet sormikkaat. JA paras kaikista ostoksistani Lancômen Juicy Tubes!
Nyt vain odottelen, että ihoni kunto paranee ja voin sanoa, etten käytä muuta meikkiä kuin ripsaria ja Juicy Tubesia! heh

Tänään menen isälle, tai en isälle, koska isähän asuu jumalanseläntakana, mutta isä on käymässä täällä ja menen niiden majapaikalle isän vaimon vanhemmille käymään. Ne antavat aamupalaa, koska en ehdi syödä kotona.