Mitämitämitä on tapahtunut!? Monta päivää päivittämättä. Ohos.

Lauantaina en tehnyt mitään. Hain makuunista vähän viihdykettä ja tuijottelin niitä yömyöhään. Frendien ensimmäinen tuotantokausi on loistava! Oisi siihen rinnalle pitänyt ottaa se viimeisin, niin ois oikeesti nähny sen muutoksen. Huisia!

Vappuaatto, erittäin möhmöh alku päivälle jotenkin, kamalan väsynyttä. Mentiin T:n kanssa kaupungille, kun se tuuppasi tänne meille jo joskus ennen kahta. Kierrettiin vapputori - siis kierrettiin sen ohi - ja mentiin Klubille istuksimaan. Ihania brittimiehiä sielä takavasemmalla, aiiiiih tuituitui!
Tultiin sitten tänne meille T:n ja Elinan kanssa ja valokuvamateriaali on järkyttävää! E tuli vähän myöhemmin. (Lue: kolme tuntia sovitun jälkeen!!)
Elina lähti kohtuu ajoissa kotiin kun sitä ei huvittanut ja sillein, mutta E:n poikaystävä tuli paikkaamaan vähän myöhemmin ja ne lähtivät sitten yhdessä juoppojunalla neljän aikaan kotio. Jäätiin kuorsaamaan tänne kotiin T:n kanssa.

Nyt säälittää oma olotila kun vatsa karjuu että mitä hittoa olet taas tehnyt. Sen siitä saa kun syö päin helvettiä ja nukkuu tositosi vähän. Ei hyvä, ei yhtään hyvä!