Olen virkeillä mielillä ja asiat tuntuvat rullailevan..no ei nyt unelmien lailla, mutta kuitenkin jollain asteella paremmin kuin viime päivinä. Kaikki olikin ilmeisesti vain mielialasta kiinni ja nyt kun sen on kattoon saanut, on olo mukava ja rauhaisa. Enään viikko ja lomautamme itsemme. Viisi päivää ja olen vapaa. Kuudentena soppaa?

Kokeitakaan on enään yksi, huomenna. En ole siihen lukenut, mutta kuvittelen sen menevän hyvin. Huomenna vasta annan paniikille ja hermostukselle sijaa, nyt en millään viitsisi. Ulkonakin on kaunis ilma, oletteko huomanneet?
Näyttää lämpöisältä, voisin siis sinnekin mennä.

Raha-asiani ovat huomattavasti parantuneet, tili on selkeästi plussan puolella, kiitos äidin. Kasvohoito on viikon päästä maanantaina ja odotan sitä kovasti kovasti. Se olisi muuten ollut jo perjantaina, mutta särkänniemi tuli esteeksi ja siirsin sen kesäkuulle.
Kesäkuulle, torstaina on kesäkuu. On kesä, tiesittekö? Kesä. Suvi suloinen ja näin edespäin. Onneksi olen koulussa, lomani on pitkä. Harmi etten saanut töitä, olen rahaton koko loman.

Eilen suunnittelin itselleni kotijumpan, koska jokaisella itseään kunnioittavalla laiskottelijalla on sellainen. Teinkin sen eilen läpi ja tuntui hyvältä. Joihinkin liikkeisiin on pakko vähän lisätä toistoja, mutta muuten erittäin onnistunut.
Vatsassakin tuntuu illan työ, mikäs sen parempaa?