Muutto:

Tämä on uusi osoitteeni siis.
Hassulta tuntuu tälläinen vaihdos, mutta on kivampi kun saa päiväkirjansa pidossä katsella suomenkieltä. Helpompi ymmärtää jos virheitä sattu, eikö juu?

Muuton takana, tai houkutuksen muuttoon, saivat aikaan Herkku ja Tiia, jotka väsäävät sivupohjia minkä kerkiävät. Pitäähän minunkin päästä koittamaan! Ja tälläisein sain aikaan ehkä, kuuden tunnin yrityksen ja räpellyksen jälkeen. Ihan kiva kai tämäkin on, mutta vähän on liian suuret kontrastit, ainakin meidän koneella näyttää olevan. Hmphm.
Ehkä kokeiden jälkeen jatkan sivupohjien tekoa ja saan aikaan jotain herkempää.

Tänään:
(oho, ilokseni huomasin että vuodatuksessahan pätee samat "pikanäppäilyt" kuin bloggerissa.)

Ei ollut kokeita, onneksi. Huomenna on, enkä ihan vielä ole kuitenkaan ehkä ehtinyt aloittaa lukemista. Koe on yhteiskuntaoppi, siis jakson tärkein. Huhhuh. Jänskättää.
Onneksi periaatteessa lähestulkoon melkein osaan ehkä jotakuinkin ne asiat, vaikka välillä vähän takeltelee. Asia on kuitenkin melko selvää, eli pärjään pienemmälläkin pänttäämisellä.

Taannuin aamulla, olen lihonut 100g!
Tällä viikolla aion pudottaa siis kahta kauheammin. No ei, mutta en kuitenkaan suostu siihen, että heti kun vähän maistaa karkkia, niin kaikki jo tiputetut 2.6kg tulee takaisin. Eihän koko tervehtymis-projektista tule mitään jos näin alkaa tapahtua.