Lähde vartissa tropiikkiin rantasipieedeniin..

Mökille lähdössä, soittoa odottelen. L noutaa minut täältä heti kun vain pääsee töistään lipeämään, luultavasti nyt yhden jälkeen. Täällä kotona on hiukan sotkuista ja minun varmaan pitäisi siivota, mutten ole sillä tuulella, eikä minulla ole oikein aikaakaan, joten jätän sotkut tänne ja kuuntelen autuaana musiikkia monista eri lähteistä ja napsuttelen koneella, jonka internet katkeilee. Mummo ei varmaan ole päätökseeni olla siivoamatta kovin tyytyväinen kotiin palatessaan, muttei tämä nyt mikään sikolätti ole, joten eiköhän mummeli pärjää.

Arin syndet:
Tänään on Arin, vihreän leijonan, 2-vuotissyntymäpäivä! Ari on minun ja äidinpäässä asuvien kavereiden juttu. Annoimme Arin kaksi vuotta sitten kaverini kanssa toiselle kaverilleni lahjaksi. Ari on viehkeä ja me hankimme hänelle elämänkokemusta heti sinä päivänä, kun heitimme Arin tupperwaressa keskelle järveä. Vihreä leijona oli täysin kuiva rantaan palatessaan! Annoimme jellonan myös surffailla ja veneillä tupperwarerasiankannella, näitä harrastaessaan Ari hieman kostui ja hekumalliset punaiset hiuksetkin menivät tuulen tuiverruksessa sekaisin.
Tällä hetkellä Ari kuulemma istuu kaverini hyllyllä ja katselee sieltä maailman menoa, yksinään - syntymäpäivänä!! - kun kaverini on purjehtimassa.

Nyt soi!