SIIS MIKSI NE MENEVÄT LAITTAMAAN VIISI UUTTA ASUKASTA TALOON! Olen vihoissani ja ärsyyntynyt ja god ei noin voi tehdä! Millään muulla ei kyllä ole väliä, kuin että joku vanhoista ja alkuperäisistä voittaa.
Uudet kyllä uutisten ja esittelyiden perusteella vaikuttaa ihan ookoilta, mut entä jos niillä on tyyliin ärsyttävät äänet tai yhdistetty r-, s- ja ng-vika? Tai ne on tosi tylsiä?
Kieltäkää heti talon porukoiden lisääminen!
Jaakko mahtaa olla kyllä ihan söt.

Olin tänään språkbadenissa, kielikylpyharjoitus ruotsinkielisessä esikoulussa. Oli tosi miellyttävää, oon ollu myös yläasteen työharjottelussa päiväkodissa, joskin sielä lapset puhuivat suomea. Päiväkoti/esikoulu-elämä on hirmu mukavaa ja leppoisaa näin, kun sielä ei tarvii aina olla! Lapset puhuivat kyllä sen verran suomea että pärjäsin sielä, pystyin kysymään joitain sanoja tai sellaista, mutta ruotsilla se nyt oli kuitenkin pääosin oltava. Vitsi, ihan hukassa aina välillä kun ei lasten suomenkielestäkään meinaa välillä mitään ymmärtää! Oli kyllä hirmu ihastuttavia lapsosia. Hymyilytti.
"du bara säger att du är vuxen!" tuli vastaukseksi kun erehdyin sanomaan olevani lukion toisella luokalla, eivätkä ne tienneet mikä on lukio.

Menin vielä kouluun kahdeksi tunniksi, kahdesta neljään, kun näyttämötyön jutut alkaa olla siinä vaiheessa, että sielä pitäisi malttaa käydä.... mh. Mutta, minkä takia niiden vaatteiden täytyy AINA haista niin hirveästi hielle ja muulle paskalle?