Koulu alkoi ja heräsin todellisuuteen - se on rankkaa vaikka kursseja olisikin vain kolme ja puoli!
Ne antavat heti läksyjä kuin mitkäkin puoskarit! Noeih, mutta silti, liikaa!

Hjälp mig!

Hei, vinkkejä, kumman luen:
John Irwing - Garpin maailma
Markus Nummi - Kadonnut Pariisi?

Tiedän, että ne on tosi erilaiset kirjat, mutta mietin että kumman lukisin nyt. Kadonnut Pariisi..mh, se on joku rakkaushomma, mutta ajattelin että voisin sulattaa sen kun se kuitenkin on hieman erilainen - Pariisia kun ei ole!?
Irwing on taas aina rankkaa luettavaa, kun aiheet ovat melko synkkiä vaikkakin mukavasti kirjoitettuja! Huaah! En osaa päättää..

Muuta:

Olin ihan menossa pumpiin tänään, mutta remontin takia se oli ilmeisesti peruttu tai sitten elän väärää päivää? Noh, joka tapauksessa jouduin menemään kuntosalille. Ihan täynnä! Yritin sitten viihtyä, se oli vähän hankalaa ensin, mutta sitten kotiuduin ja painelin menemään mm sillä laitteella, josta en ole varma mikä se on, kun siinä sillä lailla hiihdellään/luistellaan.
Katselin Päivien Viemään lopun ja myöhemmin vielä hetken Kauniita ja Rohkeita. On se vaan...mukavata!
Pitäisi mp3-soitin ostaa niin ei tarvisi enään katsella roskaa tv:stä urheillessa kun ei siitä mitään lisäpontta saa kun itketään ja etsitään murhaajaa. Juupaseipäs!

Parasta antia:

Tässä sunnuntai-illan kuvasarjan parasta antia. Eno kiikutti nämä CD:llä tänne meille tänään kotiin asti ja laittoi vielä koneellekin.

66940.jpg  66369.jpg