No en ihan suoranaisesti mennyt lukemaan. Sillä jäin lueskelemaan vanhoja merkintöjäni ja huomaan tasoni menneen alas ja tyylini muuttuneen vinkuvammaksi. Myös tekstini on lyhyempää ja katkonaisempaa - se on selvästikin loppumattoman ajatusvirtani ansiota!

OoOH! Taivaalla on kuumailmapallo! (Onnekseni olin taas estoinen/estynyt ihminen ja käänsin pääni pois tältä tosiasialta, että tekstini on huonontunut.) Siellä se pallo liihottelee vaan, kokoajan kauemmaksi.

Estynyt ihminen?
T oli joskus aikoja sitten post vitutus - tilassa ja tuli koululle kesken päivän. Se vittuili taukoamatta (mitä se oikeastaan aina tekee) ja oli joka tavalla härskillä tuulella. (syytti mua myös sen perseen tsekkailusta - in your dreams mama!) Noh, se kertoili lukeneensa jotain naistenlehtiä edellispäivänä ja sielä oli joku testi-tyyppinen juttu. Millainen ihminen olet, tai jotain sellaista.
T alkoi sitten ladella jotain että olen estynyt/estoinen (en muista kumpi sana se oli). Tää tietysti sen takia, että käännän usein pääni pois jos joku kuvottaa tai ärsyttää. (myönnän) Se jatko sitä juttuaan, ja väitin hetken vastaan, eikai kukaan tahdo olla estynyt?
Tämä testitulos-keskustelu heti sen jälkeen, kun T oli autuaana selittänyt meille, kuinka mirristä tehdään sydämenmuotoinen. Ei ollut kuulemma neidillä onnistunut - muahhahhaa!

Tapaus on jäänyt jotenkin mieleen, eikä mitenkään negatiivisella tavalla. Jotain alitajunnan kepposia taasen.
Ja aina kun käännän pääni pois, muistan T:n röhnöttämässä (epäonnistuneen)sydämenmuotoisen alapäänsä kanssa ruokalassa, julistaen testituloksia estoisuudestani!