Datadatadata:
OK, nyt on MM-kisahuuma niin korkealla tällä neidillä, että oli aika vaihtaa pohjaa, väliaikaisesti! Palaan takaisin appelsiinien aurinkoiseen maailmaan kisojen jälkeen.
Uudessa pohjassa harmittaa tuon bloginimen katoaminen tuohon banneriin. Mutta eiköhän tällä kuukausi pärjätä hyvä ystävät! Muutamia pienempiä asioita olisi säädettävänä, katsotaan josko jaksan niitä jossain vaiheessa rassata.

Muuta:
Olin siis toisella mummollani yötä ja heräsin äkillisesti puhelimen soittoon, kun Tiina päätti häiritä suloisia uniani. Höh.
Toisaalta minun olisi siihen aikaan pitänyt olla jo kaupungissa, mutta silti, rontti katkaisi unoseni! Ja unosiksi niitä hyvinkin voi kutsua, kesto jäi viiteen tuntiin kun sain unenpäästä vasta lopetettuani Dan Brownin Meteoriitin viiden aikoihin yöllä. Meillä oli yhden kaverin kanssa veto, etten ehdi lukea sitä perjantaihin mennessä. To-Pe välistä yötähän ei perjantaiksi lasketa kun minä sanon!
Kirjasta en tykännyt yhtään.

Lukemisesta vähän:
Tarkoitus oli lainata Victor Hugon Kurjat vaarilta, mutta ne jäi kiireessä olohuoneen pöydälle. Kurjuutta! Katselin sitä tv:stäkin hetken, Kurjia siis, kun vaari oli tallettanut jonkun 1/4 osan YleTeemalta digiboxiinsa. Autuutta, siinä oli Charlotte Gainsbourg! Maailman ihanin näyttelijä, maailman ihanin nainen! Ainoa ihana? Ei tosiaan, mutta ihanin.
Nyt en tiedä mitä tässä lukisi, kun noh, Anne Frank on kesken vielä, kun ahdistun siitä. Luen varmaan vasta syksymmällä sitä lisää. Ja kun Kurjat kerta jäi vaarille, niin olen tyhjän päällä. Luen ehkä nyt vihdoin sen Pikkuprinssin...