Eilen:

Em:n synttärit venähtivät melkolailla pitkiksi omalta osaltani, kun seura (kiitos Em!) ja peli (sims2) viihdyttivät.

Myös O ja S olivat sielä. O hyvässä vireessä ja vasta vauhtiin pääsyssä. Huomaa kyllä, että välillä on väähn kitkaa. Sellaista negatiivista värähtelyä. Johtunee äidin ja O:n kireistä väleistä. S taas otti muuten vaan päähän, kun se on sellainen lievästi hemmoteltu ja kitisevä. Tai ei se ole, mutta kun ilta menee pidemmälle ja kokoajan on touhua, se väsyy ja on rasittava. Kuten me kaikki.

Lupasin Em:lle tehdä hänelle hameen vanhoista farkuista, kun housuissa oli kuulemma liian leveät ja pitkät lahkeet. Vähän tulee haastetta, kun itselle tehtäessä ei tarvitse niin kiinnittää huomiota siihen, mitä muut ajattelee. Nyt on pakko kun se menee toiselle!

Illalla tuli noutaja ja lähdin tänne toiselle mummulle ja vaarille. Muuten kiva, mutta kun en ollut valmistautunut, ei minulla ole mitään mukana! Vain itseni ja puhelin, huulirasva, rahaa, Em:n farkut ja omat vaatteet.

Tänään:

On ollut mielettömän löysä päivä. Laitoin juuri vaatteet päälle, kun olen lähdössä pian kotia kohti. Täällä on siis hilluttu tähän asti yöasussa. Eli t-paidassa.

Olympialaisia on tullut katsottua oikein urakalla. Lähinnä lumilautailua seurasin sillälailla kunnolla, kummallakin silmällä. Harmitti kun Autti ei pärjännyt niin hyvin. Tosin sillä finaalin toisella kierroksella, mun mielestä se tuomaripeli oli ihan sairasta ja kaikki sai älyttömän huonoja pisteitä! Koski kuitenkin on aivan älyttömän ihana ja sai vielä rautaakin meille 41.5 pisteellä! Ihana mies! Poika...

38421.jpg

Mutta White...voi luoja inhoon sitä amerikkalaista! Miten se voi olla niin hyvä?? Onneksi se lievittävä tieto, ettei se ole aina ollut parhaimmillaan ja että Salt Lake Cityn olympialaisten karsinnassa sai vain 0.3 pistettä! Vahingoniloinen? No kyllä!

Vielä siitä hiihdosta. Miesten 15x15. Mieletön se Frode Estil kerta kaatu alussa ja lähti joku minuutin muiden jälkeen matkalle ja silti tuli hopeelle! Ihana mies sekin!