Elämässäni ei ole tapahtunut suurempia, joten merkintä tulee olemaan tylsä ja pitkäveteinen. Klikkaa itsesi heti välittömästi pois!

En eilen jaksanutkaan tavata Miiaa, tai oikeastaan Miia ei jaksanut, enkä minäkään sitten. Tänään yritämme uudestaan! Tapasin kuitenkin Sofian ja Tian, menimme kahville, eli joimme lasilliset vettä. Tytöt olivat olleet ilotulituksissa perjantaina, ja oli kiva kuulla mitä ne olivat sielä hommailleet! Tulin lähes onnelliseksi siitä, etten jaksanut lähteä mukaan.

Mieleni tekee kovasti jäätelöä, jota meillä on pakastimessa, mutten viitsisi heti aamulla alkaa sikailla! Kohta alkaa Syömätön Syyskuu eli SS, jonka aikana ei saa nauttia herkkuja. Herkut ovat sallittuja siis vain erikoistilanteissa, eli esimerkiksi serkun kummin kaiman pikkuserkun syntymäpäivillä ja koeviikolla. Herkuiksi lasketaan kaikki tavallisuudesta poikkeava, kuten herkuttomassa huhtikuussakin!
Juhuu, koska huhtikuussa rupsahdin herkkupannan suhteen, aion nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja olla ruodussa! wuhuu!
Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että tankkaan herkkuja ennen syyskuun alkua. Paljon.

Nyt voit onnitella itseäsi siitä, että jaksoit lukea loppuun, jos jaksoit.